tirsdag den 11. juni 2013

vedr Internet forbindelse

Kære AB 58 ABC
I aften ml  kl. 22- 23 vil internet forbindelsen afbrydes periodisk.
Fibernet forbindelsen testes med den eksisterende router. 
Beklager for den korte varsel, men testen skal udføres for at kunne beslutte om der skal bestilles en bedre router. Jeg skrivere mere om testen herom senere.
mvh Nashwan

1 kommentar:

  1. Kære 58 ABC,
    Tak for jeres tålmodighed med internetforbindelsen i går ml kl 22-23.30
    Hvis nogen oplever forsat manglende forbindelse så kontakt mig venligst.

    Mht til Fibernet:
    Så er vi blevet lidt klogere. Den ældre moder router '5883' kan ikke transformere fiber signallen om til anvendeligt forbindelse, under alle omstændigheder ikke med den nuværende konfiguration.
    Begrundelse: Da '5883' er af ældre dato, er den ikke gearet til super hurtig hastigheder.
    TDC vil formodentlig kunne opgradere dens software, men dens fysiske kapacitet vil ikke kunne servicere den potentiale fibernets hastighed.

    Løsningsmulighed: Vi anskaffer os en router der i hvert fald har en afkølingsmekanisme samt specifikationer til at opsætte én- til flere virtuelle netværk op. Fordelen ved den nye router, er hvis der skulle opstår problemer vil kun en delmængde af netværket gå ned - dvs netværket vil ikke gå ned for alle beboere, men eksempelvis kun for de beboere, der er tilknyttet det givne virtuelle netværk (f.eks. en opgang).

    Sammen med Omar er jeg i gang med at sammenligne pris og specifikationer. Vi vender tilbage snarest med hvornår emne bliver indkøbt.
    Følg med her og send gerne kommentare og forslag via bloggen. MVH Nashwan

    SvarSlet